​Dræning og markdræn – Sådan foregår det

Når en mark har brug for dræning bruger vi en drænmaskine / Kædegraver. På den måde opnås flere fordele. Når der udføres markdræn minimeres markskaderne da de opgravede materialer i jorden er findelt. En dræningsmaskine er laserstyret og det vil sige, at nedlægningen foregår automatisk og med meget stor nøjagtighed.

Vores maskiner til dræning
De indkøbte maskiner til markdræn har forskellige funktioner. Vi har blandt andet Kædegraver og drænspuler til vedligeholdelse af dræn.​ Disse maskiner er special byggede til opgaver inden for dræn på markerne.


Drænspuling

Vores drænspuler har en minimum 500 meter lang spuleslange. Maskinen kører med lavere tryk for ikke, at beskadige ældre rør heriblandt eksempelvis teglrør. Vores maskine er derfor ikke kun begrænset til at køre nye markdræn, men maskinen er også til vedligeholdelse og reparationer af dræning.


 


KONTAKT OS I DAG

Skal du bruge en dræning på din mark? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi arbejder primært i Midtjylland, i områderne omkring Holstebro, Herning og Viborg, men vi kører i hele Jylland og på Fyn. Kontakt os på telefon ​22 30 51 16​ eller på e-mail larslohse@fibermail.dk og hør mere om markdræn.